Johannes Stoffels

Consultant

+31(0)30 7670350

Het zou voor mij moeilijk zijn om te kiezen tussen innovatieve technieken of de inrichting van bedrijfsprocessen en informatiemanagement omdat beide aspecten essentieel zijn bij een duurzame digitale transformatie.

Dit is ook de reden waarom ik ook met veel plezier werk als consultant bij Mobilee. Ik werk in verschillende sectoren en kan me bezighouden met beide aspecten. Door middel van analyse, advies en implementatie verbeter ik organisaties. Het samenwerken met verschillende teams en stakeholders waarbij ik schakel tussen de inhoud en aansturing binnen het proces. Het omgaan met verschillende belangen en stakeholders en die vervolgens proberen te verbinden, zorgen voor de voldoening in mijn werk.

Vanuit mijn ervaring in zowel de financiële sector en de overheid, kijk ik vanuit verschillende invalshoeken naar de uitdagingen waar zij voor staan. De complexe vraagstukken in een steeds verder digitaliserende wereld zorgen er dan ook voor dat ik mij zowel als consultant en als mens blijf ontwikkelen.