Scott Schimmel

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Scott
Schimmel

Ik probeer met mijn werk het leven van mensen prettiger te maken door problemen op te lossen. Dit doe ik het liefste door met digitale innovatie dienstverlening te verbeteren en waardevolle, bruikbare en betere producten te maken. Ik vind het belangrijk om gebruikers, de markt en een product of service goed te begrijpen. Een diepgaande analyse en het inzetten van data ga ik daarbij niet uit de weg.

De afgelopen jaren heb ik als analist, business consultant en projectleider aan meerdere data, digitaliserings- en innovatieprojecten gewerkt bij verschillende organisaties. Als analist heb ik ervaring met het ophalen van wensen en eisen, het uitvoeren van marktonderzoek en het schrijven van business cases. Als projectleider heb ik ervaring met stakeholdermanagement en het samenbrengen van verschillende mensen uit de keten. Vaak hebben mijn opdrachten een strategische, data, en innovatieve component in zich.

Ik ben een generalist en probeer met mijn technische inzicht, commerciële blik en interesse voor anderen een totaaloverzicht te creëren. Ik spreek de taal van verschillende disciplines en weet beslissingen te nemen wanneer deze samenkomen. Ik kom het beste tot mijn recht in een multidisciplinair team. Met mijn nieuwsgierige en open blik ontdek ik graag nieuwe mogelijkheden. Hierbij probeer ik constant te blijven leren en de samenwerking met anderen op te zoeken