Floris Gijzen

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Floris
Gijzen

Mensen houden graag vast aan voorspelbaarheid en routines. Als arbeids- en organisatiepsycholoog ben ik goed in staat om aansluiting te vinden en flexibiliteit te creëren die tot intrinsieke verandering leidt. Flexibiliteit is essentieel want het enige constante is namelijk dat morgen weer anders is.

Het verandertraject is voor ieder mens en iedere organisatie anders, dat maakt voor mij het werk ook uitdagend. Als mensen in hun kracht worden ingezet bereiken ze meer, als individu, in een team en voor de hele organisatie. Het is mijn kracht om mensen te stimuleren en motiveren mee te bewegen en eigen regie en verantwoordelijkheid te ervaren.
Graag help ik opdrachtgevers met veranderprocessen. Ik word gewaardeerd om mijn hands-on mentaliteit, verbindende kracht en het gezamenlijk toewerken naar een toekomstvisie van de organisatie. Dit doe ik met veel enthousiasme en energie.

“Topsport zit in mijn bloed, een mentaliteit die ik na mijn actieve periode als langebaanschaatser niet meer heb losgelaten.”