Impact maken
op 17 miljoen Nederlanders

Direct impact maken op de maatschappij, natuur & milieu én de gezondheid van onze medewerkers.

Onze dienstverlening richt zich op het slimmer, efficiënter en klantvriendelijker maken van organisaties door digitaal te transformeren. Naast de maatschappelijke impact die we hierdoor realiseren voor onze opdrachtgevers, kijkt onze organisatie ook naar andere mogelijkheden om positief impact te maken op haar omgeving. Niet voor niets onderscheiden wij ons als mensgericht, vindingrijke specialisten digitale transformatie! Eerder omschreven we ook welke impact digitale transformatie heeft op het behalen op ESG-doelstellingen.

Onze medewerkers doen dit deels op hun eigen manier, daar waar zij de meeste waarde kunnen of willen toevoegen en natuurlijk waar hun interesse ligt. Maar ook organisatiebreed houden wij ons hiermee bezig.


Lees meer over onze kernwaarden en missie

Inzetten kennis en kunde

Om positieve maatschappelijke impact te kunnen maken, is excelleren in digitale transformatietrajecten bij onze opdrachtgevers niet genoeg. Daarvoor is een grotere inspanning nodig. Wij zijn voortdurend in verbinding met onze omgeving door intensief samen te werken met maatschappelijke partners en het bedrijfsleven.

Wij ondersteunen graag initiatieven en projecten die zich inzetten voor de samenleving. Wij zijn structurele supporter van diverse goede doelen en stichtingen en delen onze kennis en kunde graag via het Sharefonds. Hiervoor ondersteunen we het project ‘We Share Skills’ door onze betrokkenheid, kennis én kunde in te zetten voor jongeren die (tijdelijk) uit huis zijn geplaatst.


Projecten en klanten

Inclusiviteit en gelijkheid

Bij Mobilee hanteren we inclusiviteit en gelijkheid bij werving, selectie en loopbaanontwikkeling. Dit betekent dat onze digitale transformatiespecialisten een diverse club mensen is met diverse achtergronden, kenmerken en vaardigheden. Bij Mobilee heeft elke werknemer gelijke kansen, ongeacht ras, geslacht, godsdienst of geaardheid.

Onze consultants hebben niet alleen invloed op de resultaten van de organisatie, ook is de communicatie open en direct en word je als medewerker betrokken op basis van jouw kwaliteiten en interesses. Medewerkers creëren hun eigen kans door gebruik te maken van het opleidingsbudget dat voor iedere Mobilee’er beschikbaar is. Sinds 2022 dragen we het keurmerk Great Place To Work. Dit geeft aan dat medewerkers vertrouwen, trots en plezier in hun werk ervaren.
De Kernwaarden van
onze organisatie


Vindingrijk vakmanschap

Wij zijn vindingrijke vakmensen met kennis van zaken én realisatiekracht.

Resultaatgericht

Wij zorgen voor direct resultaat in de vorm van een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen en mensen.

Mensgericht

Wij hebben aandacht voor mensen en we werken naar resultaat toe met mensen, in alle lagen van de organisatie.

Gezondheid medewerkers

Op het kantoor van Mobilee in Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen waarbij er alles aan wordt gedaan om een gezonde werkomgeving te creëren voor medewerkers. Zo zijn de lunches op locatie vers en van de biologische brasserie, schenken we extra aandacht aan vegetarische en veganistische opties én zorgen we altijd voor vers fruit.

Regelmatig komen collega’s samen om sportieve activiteiten te ondernemen. Ontspanning en verbinding tussen medewerkers maakt de cultuur van Mobilee uniek. We hebben standaard ergonomische bureaustoelen en zit/sta bureaus met separate beeldschermen met hoge resolutie. Creative Valley biedt in het gebouw diverse stilte-plekken waar medewerkers in alle rust kunnen bellen of zitten. Op deze manier creëren wij een veilige én prettige werkomgeving.Gezondheid medewerkers Mobilee


Aandacht voor natuur & milieu

Vanuit Mobilee enthousiasmeren wij het gebruik van het OV en/of het aanschaffen van een elektrische leaseauto. Daarnaast bieden wij als aanvulling het fietsplan aan zodat medewerkers nóg vaker de fiets pakken om naar klanten en/of Creative Valley te gaan. Creative Valley is Co2-neutraal door middel van warme-koude-opslag en is een energiezuinig gebouw.

Vuilnis prikken Maatschappelijke betrokkenheid consultants