Robert van Manen

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Robert
van Manen

Als consultant help ik organisaties om complexe vraagstukken op te lossen en die wijzigingen te borgen in de organisatie en cultuur. Wanneer ik op een nieuw project start, zorg ik dat ik zo snel mogelijk alle betrokkenen gesproken heb. Daarbij luister ik graag naar de verhalen van de werkvloer, wat vertellen de mensen uit de business mij? Door deze ervaringen te verzamelen en door actief de business, ICT en andere stakeholders te verbinden, zorg ik ervoor dat er oplossingen ontstaan met een breed draagvlak.

Op BI vraagstukken breng ik focus aan; data moet inzichtelijk zijn omdat er een vraag is, niet omdat deze voorhanden is. Door de juiste data inzichtelijk te maken voor medewerkers op verschillende niveaus, en over de organisatie breedte, creëer ik één gedeelde waarheid in de business intelligence.

Ik werk graag in een Lean-Agile omgeving waar ik in korte tijd resultaten kan opleveren. Mijn expertise ligt in de Healthcare & Life Sciences sectoren. De rollen die ik graag oppak zijn Business Intelligence consultant, Business Analist en projectmanager.