Marcel Kloosterman

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Marcel
Kloosterman

We hebben op dit moment te maken met allerlei technologische ontwikkelingen, zoals de digitalisering, de opkomst van artificial intelligence en de inzet van robots voor bepaalde werkzaamheden. Als afgestudeerd historicus ben ik me zeer bewust van de impact die deze grote veranderingen kunnen hebben.

Het is namelijk niet altijd eenvoudig om deze snelle ontwikkelingen bij te benen. Voor je het weet is iets wat vandaag nieuw is, morgen alweer verouderd. Voor organisaties is het dan ook een uitdaging om mee te kunnen veranderen en dus wendbaar te zijn. Graag help ik om dit toch voor elkaar te krijgen. Dat kan in verschillende rollen zijn, zoals projectleider, adviseur, business analist of informatiemanager.

Ik word vaak omschreven als een verbinder, die verschillende partijen bij elkaar kan brengen. Een digitale transformatie zal vanuit alle lagen in de organisatie moeten worden gedragen en ik ben ervoor om de brug te slaan tussen de verschillende teams. Met mijn analytische blik, scherpe observeringsvermogen en pragmatische houding boek ik dan snel resultaten. Dat doe ik natuurlijk niet alleen: samen zorgen we ervoor dat jullie organisatie verder kan richting de toekomst.