Björn van Bouwelen

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Björn

van Bouwelen

Met mijn frisse blik, hands-on mentaliteit, resultaatgerichtheid en enthousiasme motiveer ik anderen en zorg ik dat er concrete stappen worden gezet om continu te verbeteren. Ik heb interesse in nieuwe technologische toepassingen, kijk graag naar mogelijkheden voor procesoptimalisatie en heb affiniteit met verandermanagement. Mijn sterk ontwikkeld conceptueel en analytisch denkvermogen helpen mij om complexe vraagstukken snel te doorgronden en te analyseren. Vervolgens gezamenlijk in een prettige sfeer toewerken naar een einddoel met door alle betrokken stakeholders gedragen oplossingen zijn voor mij een belangrijke drijfveer.

Mijn vermogen om effectief te communiceren op alle niveaus is een sleutelfactor geweest in mijn prestaties. Ik ben bedreven in het vertalen van complexe projectvereisten in duidelijke en uitvoerbare taken, waardoor naadloze communicatie tussen teamleden, belanghebbenden en leidinggevenden wordt vergemakkelijkt. Ik heb een bewezen staat van dienst in het opbouwen van sterke relaties, het managen van de verwachtingen van belanghebbenden en het oplossen van conflicten op een constructieve en tijdige manier.

Naast mijn ervaring als projectmanager heb ik tevens ervaring als business analist en een passie voor continue verbetering. Ik zoek actief naar mogelijkheden om processen aan te laten sluiten en te verbeteren, workflows te stroomlijnen en het onderzoeken van opkomende technologieën om innovatie te stimuleren en projectresultaten te maximaliseren.