Koos van der Bij

Geassocieerde Consultant

+31(0)30 7670350

Over Koos
van der Bij

Afgelopen jaren heb ik veel opdrachten uitgevoerd als ervaren project- en interim manager. Dit binnen de zakelijke dienstverlening, overheid en zorg. Na mijn studie rechten heb ik gewerkt bij een marketingbureau en zorgverzekeraars ANOZ en AGIS Verzekeringen. Vanaf 2001 heb ik me gevestigd als zelfstandig consultant. In deze periode heb ik opdrachten uitgevoerd bij zorgverzekeraars, zorgkantoren en de Belastingdienst. Na een korte carrière als schooldirecteur heb ik toch weer gekozen voor hetgeen waar mijn hart ligt: project- en interim management.

Mijn ervaring als project- en implementatiemanager op verschillende niveaus binnen organisaties zorgt ervoor dat ik goed kan acteren in politiek gevoelige omgevingen en in staat ben leden van mijn teams optimaal te begeleiden en aan te sturen.

Ik lever graag toegevoegde waarde bij het implementeren van systemen in lastige omgevingen en het verankeren van organisatieveranderingen. Hierbij ga ik resultaatgericht te werk en altijd met aandacht voor de menselijke maat.