Lorraine Ho

Consultant

030-767 0350

Over Lorraine Ho

Mensen willen best veranderen, ze willen alleen niet altijd veranderd worden. Toch veranderen we allemaal elke dag. Elke keer dat je iets nieuws meemaakt, verander je. Dit gebeurt bijna onbewust. Wanneer je weet dat er een verandering aankomt, kan je dat onzeker maken. Wil ik dit wel, kan ik dit wel en wat als het me niet (meteen) lukt? Ga ik dit wel leuk vinden?

En hoe zit het dan met veranderingen in organisaties, in veranderingen op je werk? Mensen snappen echt wel dat ze een grote verandering in een organisatie niet tegen kunnen houden. De vraag is hoe zij hiermee constructief, of zelfs positief, mee kunnen omgaan.

Hierbij help ik graag! Als een organisatie te maken krijgt met een verandering – organisatorisch, functioneel, in de processen, al dan niet als gevolg van een vernieuwing of verandering in IT – kom ik graag om de hoek kijken. Als consultant sla ik de brug tussen de diverse lagen, de diverse partijen, tussen management, eindgebruikers, techneuten… ik maak de vertaalslag én houd in de gaten dat we business value voor ogen blijven houden en deze ook leveren. Het meeste in mijn element ben ik als ik dit SAMEN doe: TEAM – Together Each Achieves More!