Anne Wever

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Anne
Wever

Ieder mens is uniek en daardoor ook het proces wat je doorgaat in tijden van verandering. Het is cliché maar de enige constante factor tegenwoordig is die verandering.

Vanuit mijn HR-achtergrond ben ik ook van mening dat ieder mens kwaliteiten bezit, alleen dat je er zelf soms nog achter moet komen. Het met mensen mogen werken en samen ontdekken wat er kan groeien in een proces zorgt dat ik vol energie en een grote glimlach naar het werk ga. De dynamiek die daarbij ontstaat zorgt er iedere keer weer voor dat ik iets nieuws mag leren en dat zie ik als de ultieme uitdaging. Het kan soms een uitdaging zijn om tot een oplossing te komen, maar ik denk liever in uitdagingen dan problemen en ga zo vol positief de toekomst tegemoet.

Graag help ik organisaties in de stap naar wendbaar worden, waar proces en mensen hand in hand de oplossing vormen. Wat de vraag dan ook is. Het meehelpen aan een groot project of een individu een klein stapje helpen in ontwikkeling. Juist de diversiteit aan vragen zorgt ervoor dat ik met een frisse blik en op een creatieve manier aan de slag kan zijn.


Cliëntreis in de zorg

Door Anne Wever & Jaap van der Ende & Susan Boonman | 15 maart 2021