Leidy Bolhuis

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Leidy
Bolhuis

Als consultant help ik klanten graag met hun uitdagingen op het gebied van digitale transformatie. Het onderzoeken van de behoefte en deze behoefte vertalen naar pragmatische oplossingen en verbeteringen, dat is waar ik blij van word.

Klanten en collega’s omschrijven mij als een praktisch persoon die systematisch en grondig te werk gaat. Iemand die het grotere geheel ziet en orde kan scheppen waar dat nodig is. Door goed te luisteren en zaken van een andere kant te benaderen, probeer ik originaliteit en progressief denken in projecten en processen in te brengen. Ik vind het interessant om tekortkomingen in systemen te identificeren, het probleem in kaart te brengen maar ook om na te denken over een creatieve oplossing voor het probleem.

Open en eerlijke communicatie vind ik belangrijk in een samenwerking. Op deze manier krijg je meestal meer voor elkaar! Door mijn achtergrond in communicatie en ervaring in diverse operationele rollen ben ik in staat business en IT met elkaar te verbinden en op beide vlakken mee te denken. Verschillende werelden en mensen bij elkaar brengen, daar wordt iedereen beter van!