Yorick Kuijper

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Yorick
Kuijper

Het geeft mij energie om samen met gemotiveerde mensen te laten zien dat er meer mogelijk is op het snijvlak van business en IT. Met veel enthousiasme ben ik continu op zoek naar duurzame IT-oplossingen die in combinatie met de juiste mensen, het verschil maken. Graag zet ik verandering in beweging door te laten zien hoe technologische ontwikkelingen voor concrete vooruitgang kunnen zorgen. Ik vind het cruciaal om mensen in alle lagen van de organisatie mee te nemen in de verandering en hen de ruimte te geven om te wennen aan de nieuwe situatie.
Door te verbinden, duidelijk te communiceren en mijn ambitie te delen, breng ik zowel het team als het individu naar een hoger niveau. Samenwerken in een open en eerlijke sfeer zorgt ervoor dat mensen het vertrouwen krijgen om persoonlijk te groeien en met het team hoogwaardige prestaties te realiseren.

Cynthia Zonneveld-Struijk, Programmamanager Machtigen bij Logius, over Yorick:
”Yorick heeft een sterke menselijke kant en levert toegevoegde waarde door te verbinden. Hierdoor heeft hij een lijmfunctie voor het programmateam. Hij is goed in het meekrijgen van mensen en weet hen te motiveren om deel te nemen aan verandering. Op natuurlijke wijze kan Yorick een team van blanco naar een goed functionerend Scrum team laten groeien. Bij teamleden haalt hij individuele onzekerheden weg waardoor het onderlinge vertrouwen groeit. Ook met zijn aandacht voor informele en niet werk gerelateerde zaken zorgt Yorick voor extra binding in een team.”