Marie-Hélène de Neve

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Marie-Hélène
de Neve

Houden wat goed is en samen aanpakken wat beter kan.

Door in de organisatie te staan met een rustige, open en proactieve houding kunnen we samen, stap voor stap, het proces vormgeven. Hierbij onderstreep ik het belang van open communicatie en respect. Mens en organisatie vormen namelijk samen het succes. Het meenemen van beide factoren in een verandertraject vraagt visie, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Het opdelen in behapbare stukken maakt dat je snel kan starten en met elkaar, zowel strategisch als operationeel, de verandering vormgeeft. Morgen begint vandaag!

Het maakt mij enthousiast om met deze vraagstukken aan de slag te gaan. In dit proces kijk ik actief naar het uitzetten van de strategie op de lange termijn maar ook naar de resultaten die we op korte termijn al kunnen behalen. Een proactieve, analytische, houding om te adviseren, te verbinden en te realiseren kenmerken mij in dit proces.

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Dit maakt dat ik altijd met een open blik blijf kijken naar het doel dat we willen bereiken én de aanpak die daarbij past.