Data
waardevol
maken

Datagedreven werken, data inzetten als strategische grondstof, kansen benutten met data en waarde creatie met data’. Het zijn bedrijfsstrategieën, ambities en doelstellingen die organisaties zichzelf regelmatig stellen. 

Maar wat is datagedreven werken voor jouw organisatie en hoe realiseer je dit? Hoe wordt er daadwerkelijk waarde gecreëerd door data in te zetten voor strategische doeleinden? Waar begin je als organisatie en wat is er allemaal nodig om met data aan de slag te gaan? Hoe richt je jouw data governance effectief in en hoe ga je om met data kwaliteitsvraagstukken?

Mobilee heeft jarenlange ervaring om organisaties te helpen om met deze thema’s rondom datagedreven werken aan de slag te gaan.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

  • Operationele excellentie
  • Wendbaar organiseren
  • Data als strategische grondstof
  • Slagvaardig informatiemanagement
  • De perfecte klantbeleving
Visie & Leiderschap
Klikbare expertises

Thema’s datagedreven werken

Wij helpen organisaties om met behulp van datamanagement en een datastrategie, terug te kijken, real time te monitoren en te voorspellen. Zo ontstaan inzichten die ervoor zorgen dat beslissingen worden genomen op basis van data in plaats van alleen gevoel.

Ervaren professionals van Mobilee kijken met een frisse blik naar de situatie van jouw organisatie zodat snel duidelijk wordt waar verbeteringen mogelijk zijn. Langs een viertal thema’s hebben wij dienstverlening ontwikkeld om meer waarde te halen uit data en het brengen van structuur om data goed te kunnen beheren.  

  1. Business gedreven datastrategie: Identificeer de meest waardevolle data voor jouw organisatie en breng focus aan in data initiatieven die bijdragen aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen;
  2. Data governance: (Her)ontwerp en implementeer data governance structuren ten behoeve van waarde creatie met belangrijkste data assets;
  3. Data maturity: Breng het huidige volwassenheidsniveau in kaart. Bepaal de ambitie en plan de volgende stappen;
  4. Data kwaliteit: Verbeter datakwaliteit van belangrijkste data assets, zodat strategische doelstellingen gehaald kunnen worden;

Onze consultants helpen organisaties kansen te grijpen door te excelleren in analyse- en realisatievraagstukken. Rollen die wij regelmatig invullen zijn o.a. die van Data management consultant, Data governance specialist, Data strategie professional, Data kwaliteit consultant, Business Analist en Informatie Analist. Lees meer over ‘onze rol’ binnen organisaties.


Projecten & verdieping

Andere onderwerpen
Wendbaar organiseren

Slimmer samenwerken en succesvol veranderen.

Slagvaardig informatiemanagement

Zet informatie en IT in om doelstellingen en strategie te ondersteunen.

Operationele excellentie

Prestaties verbeteren op  het gebied van klantervaring, reduceren van kosten of het verhogen van productiviteit.

De perfecte klantbeleving

Continue inspelen op klantbeleving met excellente dienstverlening.