Jeroen van Ginneken

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Jeroen
van Ginneken

Nieuwe dingen ontdekken, processen verbeteren voor gebruikers en anderen enthousiasmeren om hun ideeën te delen en op te volgen geven mij energie. Mix daar scherpe analyses en een vleugje creativiteit doorheen en er ontstaan mooie nieuwe oplossingen.

Als consultant gebruik ik mijn bedrijfskundige achtergrond om me in te leven in complexe problemen en de verschillende belangen die erbij horen. Of het nu gaat om een nieuwe tool, een verbeterd proces of een strategiewijziging; Het verbinden van mensen zorgt altijd voor de magie om veranderingen tot stand te brengen.

Door mijn brede interesse en ontwikkeling kan ik organisaties helpen bij verschillende uitdagingen. Bij het doorgronden en digitaliseren van bedrijfsprocessen, verbeteren van informatiemanagement of wendbaar organiseren, en zelfs tot aan complete zelforganisatie; Ik ga graag hiermee  de uitdaging aan. Mijn stijl laat zich kenmerken door pro-actief, pragmatisch, humoristisch en een beetje eigenwijs (als de situatie er om vraagt).  Maar niet voor niets heeft u deze uitgebreide introductie doorgeworsteld: zullen we eens een kop koffie drinken? Neem daarvoor contact met mij op via de contactbuttons.