Richard Verheijen

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Richard
Verheijen

Met een brede achtergrond in Rechten, Bedrijfskunde en Marketing ben ik sterk in het aannemen van verschillende rollen als business analyst. Opdrachten waarbij proces-optimalisatie en data-analyse komt kijken zijn op mijn lijf geschreven. Hierbij neem ik ervaring mee uit verschillende sectoren, zoals retail, consumer goods, technologie en overheid.

Ik werk graag hands-on en dicht bij de operatie, waarbij ik de organisatie actief meeneem. Daar ligt mijn kracht: een planmatige aanpak, analytisch sterk en pragmatisch. Aandacht voor de mensen in de organisatie speelt voor mij een belangrijke rol. Met plezier gebruik ik vernieuwende aspecten bij mijn opdrachten. Voorbeelden zijn het implementeren van een agile methodiek bij hardware engineering, of voorspellend modelleren bij capaciteitsplanningen.

Het coachen van startende ondernemers en lesgeven op de universiteit heeft laten zien dat ik mensen weet te inspireren. Muziek maken speelt in mijn leven een belangrijke rol. Samenspel, balans, inlevingsvermogen en plezier maken passen bij mij.


Meer weten over Richard: