Priscilla Raghoenandan

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Priscilla Raghoenandan

Verandering is een constante factor in het bedrijfsleven. Een prachtige quote, maar dit geldt ook voor de wereld waarin we ons bevinden. De explosieve komst van generatieve AI en groei van digitalisering zorgen ervoor dat organisaties zich continue bevinden in een landschap waarin ze zich wendbaar moeten kunnen opstellen.

Als projectmanager met een achtergrond in datagedreven werken sla ik graag een brug tussen resultaat, mens en proces waarbij de klant centraal staat. Ik word vaak omschreven als een verbinder die verschillende disciplines bij elkaar brengt en zich graag bevindt op het snijvlak van business en IT. Met een pragmatische instelling en proactieve aanpak zet ik mij graag in om duidelijke doelstellingen en resultaten te bereiken.

Elke organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Door mijn brede ervaring en achtergrond in het internationale bedrijfsleven ben ik snel in staat om klantprocessen te begrijpen. Met mijn coachende projectmanagementstijl stel ik projectteams in staat het beste uit zichzelf te halen. Van deze teamdynamiek krijg ik energie en is, in mijn rol als projectmanager, de plek waar ik het verschil kan maken.