Emile Crajé

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Emile
Crajé

Als consultant word ik er blij van om de verbinding te zijn tussen ‘mensen’ uit de organisatie (business), informatisering en IT. Hoe zorg je er samen voor dat we digitale oplossingen optimaal laten aansluiten op de processen van de organisatie? Ik hou ervan om (complexe) vraagstukken te ontleden en eenvoudiger te maken, in de breedte en diepte te doorgronden en daarna met de organisatie tot het beste resultaat te komen. Niet alleen in een sturende rol maar ook operationeel, als business consultant, inhoudelijke specialist of projectleider, om zo de details te begrijpen en te doorgronden.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in de zorg gewerkt aan het optimaliseren van processen, het implementeren van nieuwe applicaties, het neerzetten en verbeteren van de informatiehuishouding, het geven van diverse workshops en het realiseren van managementinformatie.

Opdrachtgevers en collega’s waarderen mij om mijn gedrevenheid om tot een bepaald resultaat te komen, mijn klantgerichtheid en enthousiasme om met mensen aan oplossingen te werken. Hiermee ben ik in staat mensen en organisaties in beweging te krijgen. Naast mijn werk houd ik ervan om leuken dingen te doen met mijn gezin, familie en vrienden. Zo voetbal ik graag en maak ik met mijn gezin regelmatig avontuurlijke reizen.