Informatie management
als motorolie

‘Hoe kan ik mijn informatievoorziening (strategisch) organiseren om mijn organisatie maximaal te ondersteunen? Hoe zorg ik voor een effectieve inzet van IT-middelen en regisseer ik een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening?’

Informatievoorziening en informatiemanagement (IV/IM) vormt de spil tussen de behoeften van de business en de (on)mogelijkheden van IT. Er zijn kansen om met IT meer waarde te creëren door IT in te zetten voor o.a. productvernieuwing, optimalisatie van processen of zelfs nieuwe business modellen. Nieuwe technologische ontwikkelingen geven mogelijkheden voor innovaties.

Mobilee ondersteunt organisaties met het opzetten van een slagvaardige informatievoorziening/informatiemanagement-organisatie. Zo ondersteunen wij regelmatig informatiemanagement en informatievoorziening-verbetertrajecten binnen de overheid, gemeentes en de zorg. Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

  • Operationele excellentie
  • Wendbaar organiseren
  • Data als strategische grondstof
  • Slagvaardige IV/IM-organisatie
  • Perfecte klantbeleving
Visie & Leiderschap
Klikbare expertises

Actuele thema’s

Wij helpen organisaties met het goed begrijpen en vertalen van de business behoeften naar realiseerbare en toekomstbestendige IT-oplossingen. Onze kennis zetten we in voor het creëren van een hogere business waarde, tegelijkertijd lagere IT-kosten en het aansturen op IT-oplossingen voor de langere termijn, die passen binnen de kaders en richting van de organisatie.

Ervaren professionals van Mobilee kunnen met een frisse blik kijken naar jouw situatie zodat snel duidelijk wordt waar verbeteringen mogelijk zijn. Actuele thema’s waar wij onze expertise aan kunnen bijdragen;

  • Strategische informatievoorziening en strategische informatiemanagement; Richting geven aan en strategische inrichting van informatiemanagement én het inrichten van de informatiemanagementfunctie
  • Informatieplanning
  • (Agile) Portfolio management
  • Business/IT-allignment (demand supply, service management)

Onze consultants helpen organisaties kansen te grijpen door te excelleren in analyse en realisatievraagstukken. Rollen die wij regelmatig invullen zijn bijvoorbeeld die van Informatiemanager (adviseur informatiemanagement), Programma-/Projectmanager, Business consultant en Business analist. Lees meer over ‘onze rol’ binnen organisaties.


Projecten & verdieping

Evenement ‘Worstelen met portfoliomanagement’

Dankzij de vergaande digitalisering zie je dat projecten steeds meer IT-gedreven zijn. De druk op IT-afdelingen neemt daarmee… (lees meer)

Nieuws

Informatiemanagement: Van ‘U vraagt, wij draaien’ naar samen organiseren

Door Rianne Bosman | 2 juli 2020
Nieuws

De transitie van de IT-organisatie bij gemeente Utrecht

Door Jeroen Stoop | 11 januari 2021
Nieuws

Artificial Intelligence [Whitepaper]

Door Dick Beekhuizen& Jeroen Stoop | 14 mei 2020

Andere onderwerpen

Wendbaar organiseren

Slimmer samenwerken en succesvol veranderen.

Data als strategische grondstof

Data waardevol maken door nieuwe inzichten direct in de praktijk toe te passen.

Operationele excellentie

Prestaties verbeteren op  het gebied van klantervaring, reduceren van kosten of het verhogen van productiviteit.

Perfecte klantbeleving

Continue inspelen op klantbeleving met excellente dienstverlening.

Onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan