Koen Hilhorst

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Koen
Hilhorst

Mijn collega’s en opdrachtgevers zien me als een creatieve, daadkrachtige business consultant met een innerlijke drive om organisaties en hun medewerkers vooruit te helpen. Mijn doelgerichtheid, pragmatische aanpak en enthousiasme zijn hierbij kenmerkend. Ik ben sensitief, sociaal en razendsnel één met de (klant)organisatie. Hierdoor ben ik in staat om snel tastbare resultaten op te leveren en ‘af te maken’. Mijn credo is dan ook “Stop Starting, Start Finishing”.

Zowel in analytische als in (project)leidende rollen heb ik aangetoond een cruciale bijdrage te kunnen leveren aan het succes van projecten op het snijvlak tussen processen, mens, organisatie en IT.

De laatste jaren stort ik me vol overgave op het thema Informatiemanagement, in het bijzonder bij zorginstellingen. Ik help deze organisaties bij de juiste inrichting van hun informatievoorziening en bij de (organisatie)veranderingen die hiervoor nodig zijn.

Ik voel me thuis in omgevingen waar veel dynamiek is. In teams ben ik vaak een enthousiaste ‘verbinder’ die samenwerking stimuleert en mensen motiveert.