Plasmakosmologen zien stralende Sanne aan voor het noorderlicht

Door Stephanie Verwijs | 21 juni 2024
Nieuws over/van Mobilee De Werkende Bij

De werkende bij logo Mobilee

De afgelopen maand is half Nederland wakker gebleven voor een bijzonder fenomeen. Hoewel het KNMI nog in het duister tast over deze ongewone zuidelijke waarneming van het noorderlicht, lijkt het hart van de oorzaak in Assendelft te liggen. De veelkleurige luchten blijken uit niets anders dan pure liefde te bestaan. Het vuur dat altijd al in Mobiliair Sanne Bink aanwezig is, groeide op zijn verjaardag uit tot de kracht van een zonnestorm.

“Na 63 whatsappberichtjes van collega’s, een lied van mijn zoontjes en het verplichte telefoontje van Bert, kan ik niet anders dan deze positieve vibes verder doorgeven,” aldus Sanne. “Ik was mij alleen niet bewust van de enorme kracht hiervan.”

Buren waren verbaasd toen hun zonnepanelen in het holst van de nacht stroom bleken te hebben geleverd. Een buurman heeft zelfs aangebeld om te vragen of hij een Tikkie mocht sturen om de terugleverkosten te dekken. “Die heb ik natuurlijk met liefde betaald,” aldus de immer positief gestemde liefdesgoeroe.

Sanne’s opdrachtgever Tennet gaf aan te onderzoeken of de plaatselijke concentratie van zijn energie een risico vormt voor het hoogspanningsnetwerk en zal indien nodig gepast maatregelen nemen.

Over de Werkende Bij

Bij Mobilee houden we wel van een geintje. Met een beetje zelfspot en veel humor kijken we in de reeks De Werkende Bij (artikelen à la De Speld) naar de consultancybranche en ons bedrijf. Inmiddels is het schrijfteam van Werkendbij-items uitgegroeid met aardig wat ‘werkbijen’ die in wisselende samenstelling een satirisch stuk schrijven.

De man maakt de kleding: een manifest

  Tycho van de Meent

  Consultant

  +31(0)30 7670350

  Lees ook:


  Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

  Aanmelden