Succesvol informatiemanagement binnen jouw organisatie [E-book]

Door Koen Hilhorst & Aniek van den Berg | 3 maart 2020
Digitale transformatie Slagvaardige IV/IM organisatie E-book

Download het e-book

e-book informatiemanagement

Help! Onze motor loopt vast!

In ons dagelijks werk ervaren wij dat veel bedrijven en (zorg)instellingen strubbelingen ervaren met het goed organiseren van informatiemanagement. En zoals we in ons vorige e-book benadrukten, werkt informatiemanagement alleen ‘goed’ met een integrale aanpak. Juist dat maakt het in veel gevallen ingewikkeld. Het is vaak lastig om objectief te beoordelen waar het precies mis gaat. Waarom loopt nu eigenlijk onze motor vast?

Vier uitdagingen uit de praktijk

In dit tweede e-book willen we vanuit onze eigen praktijk een aantal ervaringen delen. Hiermee zorgen we voor herkenning en daarmee erkenning van veelvoorkomende (onzichtbare) beperkingen binnen het gebied van informatiemanagement. We willen zichtbaar maken met welke uitdagingen organisaties dagelijks worstelen.

We bieden verschillende oplossingsrichtingen die afgestemd kunnen worden op de specifieke situatie van de klant. We omschrijven graag vier veelgehoorde uitdagingen die wij tegenkomen bij onze klanten. Download via het formulier het nieuwste e-book ‘Succesvol informatiemanagement binnen jouw organisatie’.

Download het e-book

Aniek van den Berg

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Aniek van den Berg

Aniek van den Berg is organisatieadviseur bij Mobilee. Ze heeft jarenlange ervaring met implementatieprojecten op het gebied van wendbaarheid. Aniek gaat samen met de organisatie op zoek naar het verbeterpotentieel in mens en organisatie. Ze brengt veranderingen teweeg door middel van procesverbeteringen en maakt daarbij de vertaalslag naar de juiste inzet van IT oplossingen.

Koen Hilhorst

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Koen Hilhorst

Als business analist en projectleider heeft Koen Hilhorst ervaring binnen diverse dienstverlenende organisaties in de Overheid, Financiële dienstverlening, Zorg, Onderwijs en Telecom. Hij voelt zich thuis in projecten op het snijvlak van processen, mens, organisatie en IT. Zijn credo? “Stop Starting, Start Finishing.” Hij zet zich altijd in om zo snel mogelijk tastbare resultaten op te leveren.

Lees ook:


Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden