Mobilee management & advies ontvangt certificering Great Place To Work

21 oktober 2022
Persbericht

98% vindt deze organisatie een Great Place To Work

PERSBERICHT, Utrecht, 21-10-2022 – Mobilee management & advies scoort excellent met het Great Place To Work-onderzoek. De Great Place To Work-methode is een wereldwijde standaard voor een succesvolle organisatiecultuur. Het onderzoek richt zich op medewerkers van de organisatie en de mate waarin zij vertrouwen, trots en plezier ervaren. Op basis van de resultaten van dit medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap.

Mobilee goed werkgeverschap

Predicaat van goed werkgeverschap

Het onderzoek naar de mate van geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap (Trust Index ™) is door Great Place To Work uitgevoerd in het najaar van 2022. Met een respons van 87% en een totaalscore van 98% heeft het organisatie adviesbureau Mobilee het keurmerk van goed werkgeverschap met vlag en wimpel behaald. Inzoomend op de resultaten ervaart 96% van de medewerkers respect in hun onderlinge relaties met collega’s en is 94% trots om te werken voor Mobilee. 99% ervaart een hoge mate van kameraadschap in de organisatie.

Trots op de organisatie en alle collega’s

“Een gezonde bedrijfscultuur is al jaren een speerpunt binnen onze organisatie. Jezelf kunnen zijn, samenwerken, elkaar helpen en ontwikkeling staan hierbij centraal. We investeren al jaren in onze cultuur op het gebied van ontwikkeling, inspiratie en ontspanning en hoopten daarmee op een mooi resultaat maar dit overtreft al onze verwachtingen.” Aldus Leander Bloemers, managing partner Mobilee management & advies.

Bert en Leander over goed werkgeverschap
Leander Bloemers en Bert Bakker, managing partners Mobilee management & advies

 

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland:

“Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

Over Mobilee management & advies

Mobilee management & advies helpt organisaties te veranderen door de praktische vertaalslag te maken t.a.v. digitale oplossingen. Dat doet het onder meer voor verzekeraars, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en zakelijke dienstverleners. Dit gaat over de perfecte klantbeleving, operationele excellentie, wendbaar organiseren, data als strategische grondstof en informatiemanagement. En dit doet de organisatie goed want naast dat het een Great Place To Work is, is het bureau de afgelopen twee jaar door MT1000 verkozen als hét beste organisatie adviesbureau van Nederland.

Het team van 85 Mobilee’ers kenmerkt zich als ‘mensgerichte, vindingrijke vakmensen’. Medewerkers van Mobilee hebben goede voelsprieten, kennis van zaken én sociale vaardigheden om de klant verder te helpen.

De sfeer bij het bureau kenmerkt zich door het vertrouwen dat er in elkaar is, enthousiasme en échte kameraadschap. Zo geven collega’s aan dat je op de ander kan rekenen als dit nodig is en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Plezier en kameraadschap dus; binnen en buiten het werk!

Meer informatie over Mobilee management & advies, kijk op www.mobilee.nl en werkenbijmobilee.nl. Voor meer informatie over het onderzoek, kunt u contact opnemen met Stephanie Verwijs, marketing manager Mobilee.

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Logo Great Place To Work

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.