Business versnelling: in gesprek met Walter Kraan van Nictiz

9 oktober 2023
Digitale transformatie zorg Video MT Sprout

In samenwerking met MT Sprout – In de videoserie “Business versnelling” stappen wij met verschillende managers in de auto. We stellen enkele vragen over digitale transformatie en het belang van versnellen van de business voor een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen én mensen. Waar zit die vijfde versnelling in hun organisatie en hoe is de ervaring tot nu toe? Eerder zaten we al in de auto met Martin van der Lugt, voorheen directeur Informatievoorziening Gegevensdiensten en vanaf september dit jaar Teamlead Klantreizen bij het UWV.

Dit keer zit consultant Mieke Smeding-Nuus van Mobilee achter het stuur met als bijrijder Walter Kraan: manager Productontwikkeling & Beheer bij Nictiz. Nictiz is de kennisorganisatie voor digitale informatievoorziening in de zorg. Walter bracht het afgelopen jaar een versnelling aan in zijn organisatie.

Business versnelling Nictiz

Volgens Walter Kraan, manager Productontwikkeling en beheer bij Nictiz maak je een business versnelling nooit alleen. Volgens hem gaat het om het bij elkaar brengen van vragende en afnemende partijen en daar eenheid in creëren. Welke rol speelt digitale transformatie en verandering daarin? Waar is de grootste winst te behalen?

Het artikel Business versnelling is een reeks contentstukken gepubliceerd in samenwerking met MT Sprout. Meer lezen, kijk op MT Sprout.


Meld je aan voor de Mobilee nieuwsbrief

Aanmelden