Business versnelling: in gesprek met Martin van der Lugt van het UWV

2 november 2023
Digitale transformatie zorg Video MT Sprout

In samenwerking met MT Sprout – In de videoserie “Business versnelling” stappen wij met verschillende managers in de auto. We stellen enkele vragen over digitale transformatie en het belang van versnellen van de business voor een zichtbare en blijvende verandering in besturing, proces, systemen én mensen. Waar zit die vijfde versnelling in hun organisatie en hoe is de ervaring tot nu toe? Eerder zaten we al in de auto met Walter Kraan: manager Productontwikkeling & Beheer bij Nictiz.

Dit keer zit management partner Bert Bakker van Mobilee achter het stuur met als bijrijder Martin van der Lugt: voorheen directeur Informatievoorziening Gegevensdiensten en vanaf september dit jaar Teamlead Klantreizen bij het UWV. Hij is het afgelopen jaar de motor geweest achter het professionaliseren van de informatievoorzieningsorganisatie van gegevensdiensten bij het UWV. Hiermee bracht hij een zichtbare en merkbare versnelling aan in zijn IV-organisatie.

Wat doet Gegevensdiensten van UWV? | UWV | Zakelijk

Het artikel Business versnelling is een reeks contentstukken gepubliceerd in samenwerking met MT Sprout. Meer lezen, kijk op MT Sprout.


Meld je aan voor de Mobilee nieuwsbrief

Aanmelden