Aanvaring tussen Mobilee collega’s

Door Tycho en Sander | 8 juli 2022
Nieuws over/van Mobilee De Werkende Bij


De werkende bij logo Mobilee

Donderdagavond 23 juni heeft een stevige aanvaring plaatsgevonden tussen een aantal Mobilee collega’s. “We leken allemaal dezelfde koers te varen. Iedereen was aan boord en ik dacht eindelijk in rustig vaarwater te zitten,” aldus Koen Hilhorst. “Dan draaien twee collega’s toch en zie je dat ze op ramkoers komt te liggen. Zo komt het toch tot een aanvaring.”  

Kanotocht Mobilee Koen Aanvaring tussen collega's

Collega Robert van Manen was aanwezig bij het incident: “het was best een flinke botsing, je zag dat iedereen even uit evenwicht was. In de initiële schrik neemt de emotie het dan over en lopen de gemoederen hoog op. Gelukkig gingen de neuzen weer snel dezelfde kant uit.” 

De kano’s in kwestie hebben geen schade geleden.  

Over de Werkende Bij

Bij Mobilee houden we wel van een geintje. Met een beetje zelfspot en veel humor kijken we in de reeks De Werkende Bij (artikelen à la De Speld) naar de consultancybranche en ons bedrijf. Inmiddels is het schrijfteam van Werkendbij-items uitgebreid met extra ‘werkbijen’ wel te weten Daniël, Susan, Yorick, Thijs, Jannick en Tycho. Dit keer hebben we het over een kanotocht die we deden met collega’s in De Biesbosch.

Lees ook:


Nieuws

We vroegen het Siri…

Door & Tycho van de Meent | 27 juli 2020

Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden