Basis voor digitale transformatie

Geef je op voor de masterclass Informatiemanagement en leer in 3 dagdelen wat de toegevoegde waarde is van een succesvolle informatiemanagement en wat de basiselementen hiervoor zijn.

Voor duurzaam succes en digitaal leiderschap is het nodig dat kennis en kunde structureel wordt opgebouwd en dat nieuwe technologieën worden ingepast in de bestaande dienstverlening, bedrijfsprocessen en het applicatielandschap van de organisatie. Informatiemanagement legt hiervoor de basis met effectieve business – IT alignment processen en – structuren en een robuust én flexibel applicatielandschap (architectuur).

Tijdens deze masterclass van 3×3 uur, leg je de basis van jouw kennis en kunde als het gaat om de alignment van business en IT.

Waarom een
masterclass informatiemanagement?

In de masterclass behandelen we het vakgebied van Informatiemanagement.

Zowel de basis van informatiemanagement als de nieuwe digitale ontwikkelingen. Vanuit business- èn IT-perspectief. Na het volgen van deze masterclass zul je o.a. makkelijker met business- en IT professionals samenwerken, beter begrip opbrengen voor de verwachtingen en issues van business èn IT, beter onderbouwen wat nodig is om in regie te zijn én zorgen voor een effectieve invulling van ieder zijn rol, nu en in de toekomst.“Informatiemanagement is het managen van vraag en aanbod
van informatievoorziening en IT op strategisch,
tactisch en operationeel niveau; Voor processen, mensen,
middelen, procedures en structuren.”

Programma masterclass
informatiemanagement

Investeer drie dagdelen van 3 uur…

De dagindeling is als volgt. Klik op de afbeelding om in te zoomen. Voor een uitgebreidere omschrijving, download de brochure.


Doelgroep &
aantal

deelnemers

De masterclass is geschikt voor …

…personen die een business of een IT-achtergrond hebben en dan met name voor:

  • directie
  • IT-management
  • business management

De masterclass wordt gegeven door Jeroen Stoop en Leon Brunenberg: docent en ervaren consultants informatiemanagement. De masterclass biedt ruimte voor ca. 8-18 deelnemers.

Investering en locatie

De kosten voor deze masterclass, verdeeld over drie dagdelen, bedragen voor een groep van maximaal 18 personen, in totaal € 10.800,- exclusief BTW.

De aangeboden masterclass informatiemanagement wordt via een online verbinding gegeven, op locatie van de opdrachtgever (incompany) of desgewenst zijn deelnemers welkom bij Mobilee in Creative Valley (Papendorp Utrecht).

Meer informatie over deze masterclass?

Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden