Mobilee start eigen politieke partij na winst MT1000-verkiezing

Door Tycho en Sander | 19 februari 2021
Nieuws over/van Mobilee De Werkende Bij


De werkende bij logo Mobilee

Consultants en partners Mobilee zijn in de winning-mood!

Mobilee heeft recentelijk de MT1000-verkiezing gewonnen en is uitgeroepen tot beste adviesbureau van Nederland. Deze overwinning heeft geleid tot een sterk aanwezige ‘winning-mood’ bij zowel consultants als partners van het adviesbureau. Het gevoel dat er meer verkiezingen gewonnen kunnen worden heeft geleid tot het verrassende bericht dat Mobilee zich verkiesbaar stelt als nieuwe partij voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen.

“De sterren lijken erg gunstig te staan voor Mobilee, dus waarom maken we daar geen gebruik van? Kijk, het is heel simpel: als adviesbureau hebben we grote ambities. We willen groeien, onze omzet verhogen en in de toekomst onze klanten optimaal blijven helpen. Een deel van deze ambitie hebben we zelf in de hand. Voor een groot deel zijn we ook afhankelijk van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluiten. Daarom dachten we: waarom vergroten we onze invloed binnen de Tweede Kamer niet? Door ons verkiesbaar te stellen en wellicht de Tweede Kamerverkiezingen te winnen, bewerkstelligen we een gunstig klimaat waarin onze ambities optimaal kunnen gedijen. Daarom hebben we onze eigen partij opgericht:

Mobilee? Goed idee!

Gevraagd naar de standpunten van Mobilee? Goed idee!, zijn de partners duidelijk:

“We gaan voor afschaffing van de accijns op bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels. We weten dat dit enorm leeft binnen Nederland. Voor Mobilee zelf pakt dit toevallig goed uit, zo kunnen er meer bitterballen besteld worden tijdens de wekelijkse Mobilee-borrel.”

Stemmen kan op 17 maart 2021. Allemaal komen dus!

De werkende bij Mobilee-goed-idee

 

Over de Werkende Bij

Bij Mobilee houden we wel van een geintje. Met een beetje zelfspot en veel humor kijken we in de reeks De Werkende Bij (artikelen à la De Speld) naar de consultancybranche en ons bedrijf. Dit keer stellen we onszelf verkiesbaar tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

  Over Sander Hoenderdaal

  Sander kan met een analytische blik, in combinatie met een pragmatische insteek, snel waarde toevoegen voor de klant. In duidelijke taal slaagt hij erin complexe materie snel terug te brengen naar de essentie. Naast zijn adviserende rol is Sander ook graag direct betrokken bij een organisatieverandering.

  In zijn vrije tijd leest en schrijft Sander graag. Zo heeft hij zich sinds enkele maanden gestort op humoristische artikelen voor Mobilee.

  Tycho van de Meent

  Consultant

  +31(0)30 7670350

  Over Tycho van de Meent

  Tycho van de Meent is Business Consultant bij Mobilee. Hij is een allround analist met een kritische blik en brede kennis, van data en IT tot bedrijfsprocessen en -inrichting. Hij neemt graag alle stakeholders mee in zijn proces. Daarnaast verdiept hij zich in de laatste technologische ontwikkelingen.

  Tijdens zijn studie schreef Tycho humoristische stukken voor het blad van zijn studentenvereniging. Dit keer doet hij dit graag voor Mobilee.

  Lees ook:


  Nieuws

  We vroegen het Siri…

  Door & Tycho van de Meent | 27 juli 2020

  Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

  Aanmelden