Download hier het e-book

Verbeteringen voor
business & IT

Benieuwd welke thema’s binnen business en IT extra aandacht vragen voor jouw organisatie? Wij geven inzicht in de huidige status van jouw organisatie om digitaal te transformeren en bieden mogelijke oplossingen met het e-book digitale transformatie: het kan wel. Voor direct inzicht in de huidige situatie, vul dan de (gratis) business & IT-scan digitale transformatie in van Mobilee management & advies.


De business-scan in relatie tot IT

Krijg inzicht in de huidige staat van digitale transformatie binnen de business van jouw organisatie door antwoord te geven op verdiepende vragen rondom strategie, processen en operationele modellen. De business-scan identificeert tevens onbenutte kansen, kostenbesparingen en verbeterpunten van klantgerichtheid.

IT-tranformatie

De rol van IT is onmiskenbaar binnen digitale transformatie. De vragen in deze scan maken zichtbaar hoe volwassen jouw organisatie is op het gebied van infrastructuur, applicaties en beveiligingsaspecten. Met dit inzicht identificeer je gebieden voor verbetering en optimalisatie. Doordat de scan zich richt op het snijvlak van business en IT, krijgen bedrijven een holistisch beeld van hun digitale mogelijkheden en daar waar het nog tekort schiet bij de implementatie van digitale initiatieven.

Opzet van de business- en IT-scan

Samenhang aspecten digitale transformatie

Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 10 minuten. De scan is simpel opgezet maar kan het beste worden ingevuld door personen die een brede blik hebben op initiatieven binnen de organisatie. De business- en IT-scan neemt de volgende onderdelen met zich mee:

  1. De klantbeleving binnen de organisatie,
  2. Operationele excellentie,
  3. Wendbaar organiseren,
  4. Data als strategische grondstof,
  5. Slagvaardige informatiemanagement/informatievoorziening,
  6. Visie en leiderschap.

De antwoorden op de stellingen en een samenvatting per thema krijg je binnen 5 dagen via de e-mail opgestuurd. Ook zie je in welke andere fases een organisatie zich kan bevinden en geeft dit inzicht hoe je als organisatie kunt groeien. De business- en IT-scan bieden wij gratis aan. Liever direct meer lezen over het realiseren van digitale transformatie binnen jouw organisatie? Download dan het e-book ‘Het kan wél: de weg naar digitale transforamatie’.

Lees ook:


Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden