Mobilee opnieuw verkozen als één van de beste organisatieadviesbureaus

13 december 2022
Nieuws over/van Mobilee Persbericht mt1000 ranking

PERSBERICHT, Utrecht 12 december 2022

Mobilee is opnieuw verkozen als één van de beste organisatieadviesbureaus van Nederland.
Niet alleen behoren we opnieuw bij dé top van Nederland volgens het onderzoek van MT1000 (nummer 4 in de categorie organisatieadvies), ook heeft Consultancy.nl een hoge score toebedeeld voor onze expertise en dienstverlening voor diverse sectoren.

Beste organisatieadviesbureau Nederland

Meer dan 1.000 adviesbureaus actief in Nederland zijn in de benchmark van Consultancy.nl meegenomen, waarbij alleen de best presterende bureaus een notering in de ranking hebben gekregen. De ranking presenteert ’s lands beste adviesbureaus in circa 40 sectoren en 40 expertisegebieden. Bureaus opgenomen in de lijst hebben een reputatie weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen hun expertisegebied. Hierbij worden bureaus ingedeeld in de categorie Diamant, Platinum, Goud, Zilver, Brons óf niet gekwalificeerd.

Vakgebieden
Level
Data Science Silver
Digital Gold
IT Strategie Silver
Management Platinum
Operations Silver
Procesmanagement Platinum
Project Management Platinum
Verandermanagement Platinum
Sectoren
Level
Financiële Sector Gold
Industrie Gold
Onderwijs Gold
Overheid Platinum
Publieke Sector Platinum
Telecom Gold
Zorg Platinum

We zijn trots om opnieuw zo hoog in de rankings voor beste organisatieadviesbureaus van Nederland te scoren en dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening zo hoog waarderen. Een mooie opsteker om het jaar 2022 af te ronden en met veel enthousiasme het nieuwe jaar te beginnen!

Lees ook: