Mobilee opnieuw verkozen als één van de beste organisatieadviesbureaus

30 oktober 2023
Nieuws over/van Mobilee Persbericht mt1000 ranking

PERSBERICHT, Utrecht 30 oktober 2023

Mobilee is voor het vierde jaar op een rij verkozen als één van de beste organisatieadviesbureaus van Nederland volgens MT Sprout. Zo stemden ruim 1600 zakelijke beslissers op hun favoriete dienstverlener binnen verschillende categorieën. Mobilee eindigde dit jaar op nummer vier binnen de categorie Organisatieadvies. Niet alleen behoort Mobilee opnieuw bij dé top van Nederland volgens het onderzoek van MT1000 2023, ook heeft Consultancy.nl een hoge score toebedeeld voor onze expertise en dienstverlening voor diverse sectoren voor de verkiezing van 2022.

Beste adviesbureaus van Nederland Mobilee

Top 5 organisatieadviesbureau Nederland

Een panel van zakelijke beslissers is ook dit jaar weer uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij de laatste drie jaar zaken mee deden. De waardering die deze zakelijke beslissers konden geven waren voor drie inhoudelijke aspecten namelijk klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema 1995). Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Daarnaast is gevraagd “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000.

De afgelopen jaren scoorden Mobilee ook al hoog in het onderzoek van MT Sprout: nummer 1 in 2020 en 2021 en nummer 4 in 2022.

Verkiezing Consultancy.nl

Meer dan 1.000 adviesbureaus actief in Nederland zijn in de benchmark van Consultancy.nl meegenomen, waarbij alleen de best presterende bureaus een notering in de ranking hebben gekregen. Dit betreft de laatste verkiezing in 2022. De ranking presenteert ’s lands beste adviesbureaus in circa 40 sectoren en 40 expertisegebieden. Bureaus opgenomen in de lijst hebben een reputatie weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen hun expertisegebied. Hierbij worden bureaus ingedeeld in de categorie Diamant, Platinum, Goud, Zilver, Brons óf niet gekwalificeerd.

Vakgebieden
Level
Data Science Silver
Digital Gold
IT Strategie Silver
Management Platinum
Operations Silver
Procesmanagement Platinum
Project Management Platinum
Verandermanagement Platinum
Sectoren
Level
Financiële Sector Gold
Industrie Gold
Onderwijs Gold
Overheid Platinum
Publieke Sector Platinum
Telecom Gold
Zorg Platinum

We zijn trots om opnieuw zo hoog in de rankings voor beste organisatieadviesbureaus van Nederland te scoren en dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening zo hoog waarderen. Een mooie opsteker om het jaar 2022 af te ronden en met veel enthousiasme het nieuwe jaar te beginnen!

Lees ook: