Roparun 2020 geannuleerd: wat zijn onze plannen?

9 april 2020
Nieuws over/van Mobilee


Helaas is de Roparun 2020, als evenement, dit jaar geannuleerd. Een grote teleurstelling want het hele team van Mobilee keek ontzettend uit naar deze bijzondere estafetteloop. Uiteraard begrijpen we de keuze volledig en delen we graag met jullie wat er met het gedoneerde geld gaat gebeuren en wat onze toekomstplannen zijn voor 2021.

Allereerst willen we onze sponsoren hartelijk bedanken voor alle steun. Maanden aan voorbereiding lijken ineens voor niets geweest. Dat is natuurlijk niet zo, want wij hebben ons gezamenlijk ingezet voor een belangrijk doel. Het binnengekomen geld is ook in de afgelopen maanden besteed aan diverse goede doelen (zie de bekendmakingen). Ook in de komende maanden, of misschien wel juist in deze maanden, is het belangrijk dat de goede doelen van de Roparun worden gesteund. Om deze reden is het dan ook niet mogelijk om reeds gestorte donaties of loten te retourneren aan sponsoren.

Mochten er door jou loten zijn aangeschaft voor de Roparun: de jaarlijkse loterij zal gewoon doorgaan. Het geld dat opgehaald wordt met de lotenverkoop gaat voor 100% naar de goede doelen. De trekking van de loterij vindt plaats op 3 juni 2020 en op 13 juni 2020 volgt de bekendmaking van de prijswinnaars. Check ook hiervoor de website van de Roparun.

Als team hebben wij de ambitie uitgesproken om in 2021 in de herkansing te gaan voor de Roparun! Vanaf september 2020 zullen we het team gaan samenstellen en ook weer sponsoren oproepen om een steentje bij te dragen. In de nieuwsbrief zullen we dit aankondigen en hopelijk kunnen we dan ook weer rekenen op de steun van onze trouwe klanten en lezers!

Keep safe en tot dan!

Lees ook:


Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden