Mobilee beste consultancy bureau van Nederland 2020

17 december 2020
Nieuws over/van Mobilee Persbericht mt1000 ranking

PERSBERICHT, Utrecht, 17 december 2020

Mobilee management & advies is door de MT1000 verkozen tot het beste advies en consultancy bureau én allround dienstverlener van Nederland. De MT1000 zet alle dienstverleners in Nederland elk jaar op een rij, en deelt de resultaten specifiek in naar vakgebied namelijk advies en consultancy, financiële dienstverlening, digitale dienstverlening, mobiliteits- en facilitaire dienstverlening en HR dienstverlening. Het onderzoek is uitgevoe­rd door de Universiteit van Amsterdam, in opdracht van MT Sprout (voorheen MT Mediagroep). In totaal beoordeelden 5.665 respondenten 2.042 verschillende bedrijven. De ranking van MT1000 wordt als belangrijkste benchmark gezien binnen de zakelijke dienstverlening.

MT1000 logo Mobilee nummer 1 organisatie adviesbureau

Een professioneel en volwassen bureau

Leander Bloemers, partner Mobilee:

“In 16 jaar tijd is Mobilee gegroeid van een kleine organisatie naar een volwassen en professioneel adviesbureau. Mensgericht vindingrijk vakmanschap staat centraal binnen onze dienstverlening en het is dan ook een ontzettende eer dat onze klanten ons hierom zo waarderen. Dat we, als nieuwkomer binnen deze lijst, meteen eindigen op nummer 1 is natuurlijk het grootste compliment dat je kunt krijgen.”

Analyse, advies en realisatie van uw (digitale) transformatie

Mobilee opereert op het snijvlak van Business en IT. Klanten, patiënten en burgers verwachten steeds snellere, kwalitatief hoogwaardige en goedkopere dienstverlening en dit biedt kansen voor organisaties. Mobilee helpt toonaangevende klanten binnen o.a. de  overheid, financiële dienstverlening,  zorg en de industrie om  kansen te benutten en succesvol (digitaal) te veranderen.

Klantwaardering

Respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 0 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000. Mobilee behaalde als NPS-score, binnen de sector organisatie advies, de  1e positie. Daarnaast scoorden we 5 uit de 5 sterren voor de drie uitgevraagde aspecten van Treacy en Wiersema namelijk productleiderschap, excellente uitvoering en klantgerichtheid.

Interview MT1000

In de 2020 editie van de MT1000 lees je het hele interview met Leander Bloemers en Bert Bakker. Nu al nieuwsgierig? Bekijk het interview uit de MT1000 dan hier.

Cover MT1000 2020

Lees ook:


Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden