Mobilee in de bres voor stichting Roparun

16 januari 2020
High Performing Teams Nieuws over/van Mobilee Werken bij Sponsoring


In 2020 heeft Mobilee een mooi streven: geld ophalen voor Stichting Roparun! Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” van Roparun. Voorbeeldinitiatieven zijn vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een inrichting van een hospice. Lees hier meer over op de website van Roparun.

Roparun 2020
Inmiddels doen 20 collega’s van Mobilee mee aan deze run. En dit vraagt nogal wat van hen: met de estafetterun moeten ze in totaal 500km, van Parijs naar Rotterdam, afleggen waarbij een deel zal fietsen, hardlopen, verzorgen, navigeren of autorijden.

Wil je ons helpen?

Natuurlijk kunnen we dit initiatief niet steunen en doen zonder de hulp van onze zakelijke relaties, vrienden en familie. Daarom zullen we de komende maanden meerdere keren hulp vragen. Er zijn verschillende manieren om ons te sponsoren. Natuurlijk door geld over te maken naar onze Roparun-rekening NL03 ABNA 0869 1694 91 t.n.v Mobilee maar ook zijn we op zoek naar vervoersmiddelen (personenbusjes, campers, touringcars), boodschappen en bijvoorbeeld stretchers. Heb jij nog een (oude) bus staan of wat stretchers die wij het pinksterweekend van 30 mei t/m 1 juni mogen gebruiken? Wij horen het dan heel graag!

Wil je ons nu actief volgen, ga dan naar onze Facebook-pagina.

Lees ook:


Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden