Mobilee deelt kennis en kunde in clinic voor jongeren

20 december 2022
Nieuws over/van Mobilee

Mobilee ondersteunt graag initiatieven en projecten die zich inzetten voor de samenleving. Hiervoor werken we samen met het Sharefonds en steunen we het project ‘We Share Skills’ door onze betrokkenheid, kennis én kunde in te zetten voor jongeren die (tijdelijk) uit huis zijn geplaatst.

Op de laatste dag van november organiseerden we voor de tweede keer een bijeenkomst voor jongeren van het Perspectiefhuis Timon. Dit keer hadden we het over het thema ‘Waar droom je van en hoe ga je dit bereiken?‘.

We share skills Sharefonds

Om een beetje warm te lopen, elkaar beter te leren kennen en energie te laten stromen, begonnen we de avond met een boksklinic van Fununity en een gezamenlijk diner. Hierna schoven de jongeren aan voor een inspirerend en persoonlijk levensverhaal van Life en Business coach Nazy Kavehercy. Als afsluiting gingen ze zelf aan de slag tijdens een korte workshop waarbij ze werden aangespoord om na te denken over persoonlijke doelen in het leven

Weshareskills sharefonds

Welke kleine stapjes kunnen er worden gezet om toch naar een groter doel te kunnen werken? Welke obstakels kom je tegen en hoe los je deze op? En welke afspraak maak je met jezelf?

We hopen dat de bijeenkomst positiviteit en inspiratie voor de aanwezigen heeft gebracht. Op naar een volgende editie!

Over het ShareFonds

ShareFonds zet zich in voor een samenleving die verbindt en waarin iedereen mee kan doen. Dit doen zij vanuit betrokkenheid en door het delen van kennis. Gericht op ontwikkeling en verbinding en op samen leven. Hierbij werken ze waar mogelijk samen met maatschappelijke organisaties die zich vanuit hun expertise inzetten om bij te dragen aan een samenleving waar iedereen onderdeel van is. Meer informatie over ShareFonds, neem contact op met Martijn Gijsbertsen.

Het PerspectiefHuis: een veilige plek voor jongeren

Het PerspectiefHuis van Stichting Timon biedt een veilige plek aan jongeren tussen de 14 en 18 jaar, waar zij kunnen toewerken naar zelfstandigheid. Dit is een tijdelijk thuis voor jongeren waarvan ouders niet in staat zijn om de opvoeding vorm te geven of omdat jongeren om andere redenen niet meer thuis kunnen wonen.

ShareFonds en We Share SkillsWe Share Skills Sharefonds Stichting Timon Dichterbij

Lees ook:


Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden