Aftermovie en presentaties evenement Worstelen met portfoliomanagement

19 oktober 2021
Slagvaardige IV/IM organisatie Evenement Portfoliomanagement

Worstelen met Portfoliomanagement

Eind september organiseerden Mobilee het evenement Worstelen met Portfoliomanagement. De middag en avond stond in het teken van kennis en ervaringen delen over de implementatie van portfoliomanagement binnen drie organisaties namelijk binnen uitvoeringsorganisatie Logius, bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis en binnen de Universiteit Utrecht.

Terwijl de presentaties van Logius en Zilveren Kruis meer gingen over het vormgeven van portfoliomanagement in de organisatie zelf en de verschillende factoren die hierop invloed uitoefenen, ging de presentatie van Universiteit Utrecht meer over de gebruikte instrumenten en het tevreden houden van interne klanten door inzicht te geven in het proces.

Deelnemers beoordeelden de presentaties als zeer interessant en wij bedanken daarom ook hartelijk de gastsprekers die hun verhaal deden over portfoliomanagement. Mocht je nu niet bij de sessies aanwezig zijn geweest maar wel nieuwsgierig zijn naar de drie afzonderlijke presentaties? Klik hieronder op de live-opnames van de presentaties.

Opening en presentatie uitvoeringsinstantie Logius

Presentatie zorgorganisatie Zilveren Kruis

Presentatie Universiteit Utrecht

Volgende keer bij een evenement van Mobilee zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste uitnodigingen voor evenementen.

Lees ook:


Meld je aan voor de Mobilee nieuwsbrief

Aanmelden