Tromgeroffel: Mobilee viert haar 20e verjaardag met taart!

28 mei 2024
Nieuws over/van Mobilee

20 jaar zoet….en dat smaakt naar meer

20 jaar Mobilee, dat is al heel wat taartjaren. En die taart willen we natuurlijk delen met onze fantastische klanten! Jullie zijn de slagroom op onze verjaardagstaart, de confetti in onze feestvreugde. Daarom zijn onze consultants de afgelopen weken op pad gegaan met onweerstaanbaar lekkere taart; niet bepaald goed voor de lijn maar wel goed voor het feestgevoel!

Bedankt voor jullie trouwe support!

Op 29 april 2004 sprong de vonk over: Mobilee was geboren! Vanaf dag één hebben we als adviesbureau altijd gewerkt aan het verder verwezenlijken van onze missie:

“Wij gaan voor een optimale klantervaring bij organisaties waar 17 miljoen Nederlanders mee te maken hebben door producten en diensten van onze opdrachtgevers net iets slimmer, efficiënter en klantvriendelijker maken met wervelende digitale transformatie-trajecten.”

Met onze loyale klanten en gedreven team van consultants gaan we er de komende 20 jaar gegarandeerd nog een schepje bovenop doen. Hou onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws rondom ons jubileum.

Proost op nog veel meer mooie jaren samen!