Meld je aan voor de webinar ‘What’s Next AI’

Inspiratie en voorbeelden uit de praktijk
Artificial Intelligence (AI) toepassingen duiken steeds meer op in allerlei aspecten van ons leven. Ook voor bedrijven en organisaties bieden AI-toepassingen enorme kansen maar roepen ook vragen op. Bij welk soort vraagstukken kan AI een oplossing bieden? Welke AI-software kan ik nu het beste inzetten binnen mijn organisatie? Welke kennis heb ik hiervoor nodig? En hoe zorg ik dat er een datagedreven cultuur binnen mijn organisatie ontstaat? Met dit soort vragen houden wij ons dagelijks bezig en nu delen wij graag onze lessen met jou.

Op donderdag 16 april organiseren we een webinar voor bestuurders, directieleden en managers, met als doel het gesprek over AI binnen jouw organisatie vooruit te helpen.

Mobilee helpt organisaties meer datagedreven te werken door o.a. het inzetten van AI-toepassingen en helpt organisaties met het realiseren van (AI)oplossingen. Daarom zijn we erg blij om Boris Cordes van DataRobot, één van de meest snelst groeiende AI-bedrijven ter wereld, en Sandra Schriek van Pro2Change (kennispartner van Mobilee) te verwelkomen als sprekers.

Er is ruimte om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Wil je graag een bepaalde vraag of thema aan bod laten komen? Laat het ons weten. Inschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen.

Datum en locatie:

Donderdag 16 april, online via Zoom. Na aanmelding ontvang je een agendaverzoek voor het bijwonen van deze Zoom webinar.

Programma:

De webinar begint om 16:00 uur en duurt tot ca. 17:00 uur.

Boris Cordes presenteert een user demo case van de NHS m.b.t. het kunnen voorspellen van ziekenhuisopnames. Daarnaast zal hij real time laten zien hoe je direct aan de slag kunt met deze technologie. Sandra Schriek zal dieper ingaan op praktijkvoorbeelden en ingaan op het daadwerkelijk realiseren van een data/AI-mindset binnen jouw organisatie.

Informatie over de sprekers:

Boris Cordes – DataRobot

Boris Cordes DataRobot

Boris is Director Channels EMEA bij DataRobot. Hij heeft uitgebreide technische kennis van AI, Analytics-, Business Intelligence- en Cloud-oplossingen. Hij laat ons een user demo case zien van één van de klanten van DataRobot.

Sandra Schriek – Algemeen directeur Pro2Change

Sandra Schriek Pro2Change kennissessie AI

Sandra Schriek is oprichtster van Pro2Change en senior veranderkundige/programmamanager. Pro2Change is gespecialiseerd in het op een gestructureerde wijze uitvoerbaar maken van complexe vraagstukken. De laatste jaren heeft Pro2Change haar dienstverlening naar bedrijven uitgebreid met AI-projectexpertise, variërend van strategisch advies en bedrijfstransformatie tot ontwikkeling, integratie en implementatie van AI-oplossingen.

 

*De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan een evenement van Mobilee:

  1. Data en locaties worden op de website van Mobilee bekendgemaakt. Bij wijzigingen neemt Mobilee contact op met het e-mailadres van de ingeschrevene.
  2. Bij het overschrijden van het maximaal aantal inschrijvingen zal een reservelijst worden aangelegd. Mobilee stelt de definitieve deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte van de locatie en stuurt een routebeschrijving.
  3. Mobilee behoudt zich het recht voor om zelfstandig een selectie te maken uit de inschrijvingen om een zo divers mogelijke groep voor bijeenkomsten te creëren. 

Lees ook:


Blog

Test je datavolwassenheid en doe de scan!

Door Dick Beekhuizen | 3 februari 2020
Blog

What’s next? De vijf belangrijkste digitale trends voor 2020

Door Anne Wever | 16 januari 2020

Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden