Pragmatisch,
flexibel en
resultaatgericht

Om deze drie kwaliteiten staan Mobilee’ers bekend bij onze klanten. En wij zoeken nieuwe collega’s.

Ga direct naar vacatures

Wat we
doen

Wij zijn strategische ondernemers die duurzame verandering voor elkaar weten te krijgen.

Met onze diensten en producten helpen wij daarnaast organisaties blijvend te transformeren naar een organisatie van de toekomst, waarbij onze focus ligt op Datagedreven werken, Wendbaarheid en Digitalisering. Wij helpen onze klanten bij het realiseren van hun doelen en veranderingen op het gebied van strategie, processen, besturing, mens en informatietechnologie. Voor onze klant betekent dit zekerheid van resultaat bij verandering.


Lees meer

Wie we
zijn

Eigenzinnig en gevarieerd

Het “team Mobilee” bestaat uit een gevarieerde groep mensen. We hebben verschillende achtergronden, aandachtsgebieden en specifieke kennis. Wat ons bindt is mensgerichtheid en aandacht voor de relatie, zowel intern als richting onze klanten. Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Wij vinden dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft een “eigen plek” te vinden binnen de organisatie. Daar krijgt iedereen de ruimte voor. De juiste balans tussen werk en privé vinden wij hierbij belangrijk.


Ontmoet onze mensen

Mobilee
Vacatures


Agile Consultant

Mobilee ademt wendbaarheid door haar jarenlange ervaring met het introduceren van kort cyclisch werken bij onze klanten. Als Agile Consultant mag je bij ons al je Agile ervaring aanwenden, zowel binnen als buiten de IT.
Lees meer >>

Consultant Digitale Transformatie

Mobilee biedt plek aan iedere topper die zich een digital native voelt. We willen jou een platform bieden om op basis van gedeelde nieuwsgierigheid en ondernemerschap vorm te geven aan de digitale transformatie van onze klanten. Lees meer >>

Consultant Data Analyse

Je ziet het gebruik van data in combinatie met menselijke kennis als de sleutel tot het bieden van toegevoegde waarde voor onze klanten. Mobilee biedt jou een platform waar jij jouw kennis van data-analyse optimaal kunt inzetten.
Lees meer >>

Impressies

Hoe is het om bij Mobilee te werken?

Mobilee Strategiedag 2017

Elise’s verhaal

Lees meer

Aniek’s verhaal

Lees meer

Daniël’s verhaal

Lees meer