Sander Hoenderdaal

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Sander
Hoenderdaal

Als consultant help ik organisaties bij het halen van hun doelstellingen. Ik werk graag aan procesvraagstukken waarbij de oplossing (nog) onduidelijk is. Het analyseren van processen, het achterhalen van grondoorzaken en vertalen naar creatieve oplossingen, geven mij de energie om aan de slag te gaan.

Wat mij typeert is het aanbrengen van structuur, het helder krijgen van probleem/oplossing en dit vertaalbaar maken voor alle lagen van de organisatie. Met een analytische blik in combinatie met een pragmatische insteek, voeg ik snel waarde toe voor de klant. Mijn werkwijze is dat ik me aansluit bij de organisatie, kijk wat er al is, en vanuit daar de puzzel begin te leggen. In duidelijke taal slaag ik erin complexe materie snel terug te brengen naar de essentie.

Als consultant vind ik het ontzettend leuk om, naast een adviserende rol, ook direct betrokken te raken bij een organisatieverandering. Hierdoor ben ik veelal bezig met de ontwikkeling en verandering van processen en mensen. Deze uitdagende dynamiek zorgt er voor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.