Monique Verbeek

Consultant

+31(0)30 767 03 50

Over Monique
Verbeek

Als business analist ben ik graag de verbindende factor, de spin in het web, tussen business en IT. Door verschillende werelden te begrijpen, maak ik de vertaling naar een eenduidige richting en ontwerp. Mijn aandachtsgebieden zijn data/informatie, architectuur en de perfecte klantbeleving. Ik observeer, onderzoek en analyseer graag complexe vraagstukken.

Het maken van een connectie met mensen vind ik erg belangrijk. Van nature ben ik altijd alert op inclusie en streef ik naar balans. Het creëren van een fijne sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt vind ik daarbij erg belangrijk. Door mijn hoge bewustzijn van mijn omgeving heb ik snel door wat er speelt. Als persoon ben ik avontuurlijk, mensgericht en nieuwsgierig maar heb ik wel behoefte aan afwisseling en autonomie.

Ik sta graag aan de voorkant van verandering. Klantbehoeften vertalen naar praktische oplossingen, door gebruik te maken van nieuwe technologische ontwikkelingen, creativiteit of logisch nadenken. Doen wat nodig is. Dichtbij de klant, met de hakken in de klei.