Maarten Winkel

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Maarten
Winkel

Scherpe analyse, en heldere communicatie. Zo beschrijf ik meestal mijn toegevoegde waarde. Met een ambitie om de wereld steeds een klein beetje beter te maken, werk ik meestal in projecten met een maatschappelijk belang. Dat heeft mij als consultant de afgelopen jaren bij diverse interessante organisaties binnen de publieke sector gebracht. Zo heb ik bijvoorbeeld bijgedragen aan sneller berichtenverkeer in de zorg, effectievere fraudebestrijding van gemeenten, en duidelijkere analyses voor inlichtingen en opsporing.

Na een studie filosofie heb ik mijn weg in de wereld van IT gevonden. Soms was mijn rol meer technisch (SQL developer, Agile tester), en soms meer functioneel (Informatie Analist, BI Consultant). Maar altijd op het snijvlak van data en organisatie.

Tegenwoordig gebruik ik mijn achtergrond en kennis van Business en IT om nieuwe omgevingen snel te begrijpen, in kaart te brengen, en goed advies te geven. Ik probeer tegenstelling op te heffen, mensen te verbinden, en met een ruim perspectief tot nieuwe oplossingen te komen. Vanuit Mobilee hoop ik nog vele mooie organisaties te mogen ontmoeten!