Lorena Tol

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Lorena
Tol

Data en data-gerelateerde technologieën zoals Artificial Intellience worden door veel organisaties als een van de belangrijkste strategische assets gezien. Hierbij plaatsen ze de opmerkingen ‘Data is het nieuwe goud’ of ‘Data is de sleutel tot inzicht en innovatie’. Toch blijkt écht data-gedreven werken en waarde creëren met data in de praktijk vaak lastig.

In mijn werk als consultant help ik organisaties om de transformatie naar een datagedreven organisatie te realiseren: van strategie naar actie! Met mijn expertise op het gebied van datamanagement, projectmanagement en verandermanagement zorg ik voor een solide data-governance-structuur, haalbare datadoelstellingen en enthousiasme om te werken aan datakwaliteit en het realiseren van datagedreven oplossingen.

Ik ben een resultaatgerichte consultant met een echte can-do mentaliteit, waardoor ik complexe projecten behapbaar maak. Mijn passie ligt in het verkennen en benutten van de mogelijkheden die data biedt. Ik geloof sterk in heldere communicatie en het simpel maken van complexe concepten, zodat iedereen kan profiteren van de kracht van data.

Wat mij onderscheidt, is het vermogen om op een ontspannen en plezierige manier samen te werken. Ik vind het belangrijk om een positieve sfeer te creëren, waarin mensen zich op hun gemak voelen en openstaan voor nieuwe ideeën. Dit stelt mij in staat om sterke relaties op te bouwen en effectief samen te werken met de juiste stakeholders om doelen te bereiken