Henri Pater

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Henri
Pater

De nieuwe industriële revolutie, de tijd waarin we nu leven, brengt grote verantwoordelijkheden en ethische dilemma’s met zich mee. Het vraagt ons om open te staan en om te gaan met ontwrichtende veranderingen. Zo zijn er nieuwe manieren van samenwerken, technologische ontwikkelingen zoals bijv. AI en IoT maar ook veranderende sociale interacties.

Mijn passie voor informatie- en organisatiekunde komen voort uit bovengenoemde veranderingen. Van nature ben ik nieuwgierig aangelegd en ben ik benieuwd naar wat deze nieuwe technologische ontwikkelingen betekenen voor organisaties. Mijn kracht is om organisaties snel te doorgronden en professionals te verbinden, verschillende perspectieven over te brengen en vanuit samenwerking na te denken wat we met nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen. Dit alles vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en door doelgericht te werk te gaan.

Met meer dan 10 jaar ervaring als informatieprofessional help ik organisaties graag met hun digitale transformatie. Hierbij ben ik inzetbaar als informatiemanager, enterprise architect, product owner, inhoudelijk projectleider en business consultant met sterke analytische vaardigheden. Mijn organisatiekundige achtergrond maakt mij uniek en zal ik ook graag inzetten bij het out-of-the-box benaderen van problemen en uitdagingen waar organisaties mee worstelen.


Digitalisering in het onderwijs

Door Henri Pater & Jeroen Stoop | 7 juli 2022