Dirk-Jan Everts

Geassocieerde consultant

+31(0)30 7670350

Over Dirk-Jan
Everts

Ik krijg energie van het verbeteren en efficiënter maken van processen en samen onderweg daar naartoe plezier beleven. Dat doe ik het liefste vanuit een heldere purpose waarin de impact op mens en omgeving voor ogen wordt gehouden.

Steeds meer organisaties ontwikkelen een strategie waarin de Sustainable Development Goals leidend zijn. Een bekend voorbeeld is de ambitie om ‘net zero’ te opereren: geen CO2 uitstoten, zowel in de eigen bedrijfsvoering als in de keten. Dit vraagt allereerst om lef en leiderschap en vervolgens om een heldere analyse: waar staan we nu, waar willen we straks staan en wat is nodig om daar te komen?

De complexiteit van de verschillende interne en externe belangen, het analyseren van de impact en het ontwikkelen van de juiste methodiek, het inrichten van de benodigde informatievoorziening en vervolgens het delen van deze inzichten zodat er relevante keuzes kunnen worden gemaakt zijn binnen dit proces uitdagend en complex, maar geven in mijn ervaring alle betrokkenen veel voldoening.

Oftewel, impact door inzicht!