Bas Terwee

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Bas Terwee

Collega’s omschrijven mij als energiek, inspirerend, enthousiast en pragmatisch. Hierdoor ben ik goed in staat om anderen te stimuleren om met data en IT-producten aan de slag te gaan. Mijn vermogen om mensen bij elkaar te brengen en mijn passie voor het leveren van waarde maken mij een waardevolle aanwinst voor elk team dat streeft naar datagedreven succes.

Mijn kracht ligt in het fungeren als bruggenbouwer tussen IT en de business, waarbij ik zorg voor de juiste afstemming over verschillende teams en afdelingen heen. Ik ben bekwaam in het omgaan met diverse persoonlijkheden, rollen en culturen. Daarnaast ben ik goed in staat om complexe technische concepten op een begrijpelijke manier aan niet-technische mensen uit te leggen.

Zowel in mijn professionele als persoonlijke leven ben ik niet bang om (sportieve) uitdagingen aan te gaan. Of het nu gaat om het aanpakken van complexe vraagstukken of sport, het streven naar een (gemeenschappelijk) doel creëert een gevoel van voldoening en verbondenheid!