Bart-Jan Prent

Consultant

+31(0)30 7670350

Over Bart-Jan
Prent

Gedreven, leergierig en actief op zoek naar samenwerking met respect voor elkaar typeren mij als consultant. Mijn ervaring leert dat deze manier van samenwerken de beste resultaten oplevert.

De digitale transformatie van organisaties fascineert mij: van wendbaar organiseren, verandertrajecten, cultuur en mens, de IT/techniek, procesverbeteringen tot aan de technische- en functionele implementaties aan toe. Door mijn brede interesse en ervaring kan ik problemen vanuit diverse hoeken benaderen. Zo kom ik samen met de klant tot de best passende oplossing.

Wat ik het liefste doe in mijn werk is organisaties uitdagen om anders na te denken over een vraagstuk, draagvlak creëren voor nieuwe ideeën, projecten opstarten en leiden én de grote lijnen bewaken. Daarin zijn mijn enthousiasme, ruimdenkendheid en de natuurlijke wijze van verbinden essentieel.

Ik zie het als een privilege om mijn kennis en kunde in te kunnen zetten op projecten die organisaties efficiënter, effectiever en kwalitatief beter maken.