Arjen Borgmeyer

Consultant

030-767 0350

Over Arjen
Borgmeyer

In een wereld waar organisaties continu moeten blijven veranderen probeer ik als consultant daar mijn bijdrage aan te leveren. Het overtuigen van mensen van de toegevoegde waarde van een verandering vind ik het leukste, maar ook het meest uitdagende aan mijn beroep.

Als consultant krijg ik energie van het analyseren, optimaliseren en implementeren van werkprocessen. Hier zet ik mijn hands-on mentaliteit, een gezonde dosis humor en positieve energie voor in. Ik kan goed schakelen op verschillende niveaus binnen een organisatie en kom tot mijn recht in een omgeving waar ik ruimte kan creëren voor verandering en creativiteit. Ik heb een proactieve houding en zoek graag de verbinding met mensen om te werken naar concreet gestelde doelen en resultaten.

Met een passie voor hospitality probeer ik altijd te denken vanuit de klant om de klant optimaal te kunnen bedienen binnen de mogelijkheden van een organisatie. Secuur en gestructureerd werken met een oog voor detail zijn karaktereigenschappen die mij kenmerken. Want juist de kleine dingen kunnen het verschil maken.