Arjen Borgmeyer

Consultant

030-767 0350

Over Arjen
Borgmeyer

In een wereld waar organisaties continu moeten blijven veranderen probeer ik als consultant daar mijn bijdrage aan te leveren. Het kunnen overtuigen van mensen van de toegevoegde waarde van een verandertraject vind ik het leukste, maar ook uitdagendste aan mijn beroep. Hierbij moeten werkprocessen continu kritisch onder een vergrootglas worden gelegd.

Als consultant krijg ik energie van het analyseren, implementeren en optimaliseren van werkprocessen. Hier zet ik mijn hands-on mentaliteit, een gezonde dosis humor en positieve energie voor in. Ik kan goed schakelen op verschillende niveaus binnen een organisatie en kom tot mijn recht in een omgeving waar ik ruimte kan creëren voor verandering en creativiteit. Ik heb een proactieve houding en zoek graag de verbinding met mensen om te werken naar concreet gestelde doelen en resultaten.

Met een passie voor hospitality probeer ik altijd te denken vanuit de klant om zo de verwachtingen van het gewenste resultaat goed in beeld te houden. Secuur en gestructureerd werken met een oog voor detail is iets wat mij kenmerkt. Want juist de kleine dingen kunnen het verschil maken.