Mobilee sluit zich aan bij TMC

2 november 2023
Persbericht Samenwerking

Mobilee management & advies is onderdeel geworden van TMC, een internationaal hightech consultancy organisatie.

Kennis en kunde bundelen rondom digitale transformatie

Het in 2004 opgerichte Mobilee levert strategische en operationele ondersteuning aan zowel publieke als private organisaties die een digitale transformatie doormaken. De afgelopen vier jaar is Mobilee door MT Sprout verkozen als top 5 van de beste organisatieadviesbureau van Nederland en heeft het een mooie professionele groei doorgemaakt. Om de ambities de komende jaren verder te kunnen realiseren is TMC aangetrokken als investeerder. Mobilee behoudt zijn zelfstandigheid en identiteit.

TMC en Mobilee zijn enthousiast over de kansen die deze overname met zich meebrengt. Emmanuel Mottrie, CEO van TMC, zegt:

“Mobilee is een sterke en erkende speler op het gebied van management consultancy in digitale transformatie. We zijn dan ook ontzettend blij dat we met Mobilee aan boord onze consultancy diensten kunnen uitbreiden op het snijvlak van business en IT. Door onze kennis en kunde te bundelen hebben we gezamenlijk een nog stevigere positie om onze klanten te helpen en een innovatief perspectief te bieden binnen de management consultancy sector.”

Mobilee behoudt identiteit

De tweekoppige directie, in de personen van Leander Bloemers en Bert Bakker, blijven aan als aandeelhouder en zetten hun werkzaamheden voort. De organisatie behoudt zijn autonomie en de 75 consultants van Mobilee blijven hun activiteiten en projecten ongewijzigd voortzetten. De naam van Mobilee en de kantoorlocatie in Utrecht blijven ook ongewijzigd.

Bloemers deelt het enthousiasme van Mottrie:

“We zetten onze succesvolle koers van de afgelopen jaren voort en hebben daarbij nu een sterke partij achter ons staan. We zijn nu in staat om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen met alle aanvullende kennis die TMC in huis heeft. Daarnaast kunnen onze consultants profiteren van de kennis, kunde en ontwikkelmogelijkheden vanuit het sterke professionele netwerk van TMC.”

Bakker vult aan:

“Bij de keuze voor een investeerder hebben we nadrukkelijk ingezet op het behoud van onze autonomie qua DNA/cultuur, merk en organisatie, waarbij ondernemerschap, eigenaarschap, autonomie en transparantie centraal staan. Een andere vereiste was een sterke commerciële synergie en de mogelijkheid om ons huidige klant- en dienstenportfolio aan te vullen en versterken. TMC past perfect in dit plaatje.”

Over TMC

TMC is een hightech consultancy organisatie, opgericht in Eindhoven in 2000. Inmiddels heeft TMC 26 vestigingen in 14 verschillende landen en ruim 2500 werknemers wereldwijd. TMC voorziet (hightech) bedrijven van kennis en expertise op de gebieden van physics en software tot nanotechnologie en data science. Het Employeneurship-model van TMC biedt ingenieurs, wetenschappers en digitale experts de mogelijkheid om de veiligheid van een vast contract te combineren met de passie van ondernemerschap. Zo werken employeneurs aan eigen projecten in multidisciplinaire teams om hun nieuwsgierigheid en passie voor techniek te blijven stimuleren.

Kijk op www.tmc-employeneurship.com voor meer informatie.

Voor vragen, neem contact op met Stephanie Verwijs.

Ontvang meer artikelen direct in je inbox:

Aanmelden