Webinar De magie van organisatieontwikkeling komt tevoorschijn in het doen!

Online via Zoom 22 Jun 2023
Operationele excellentie Perfecte klantervaring Webinar

Hoe zorg je ervoor dat methodes zoals Lean en Agile daadwerkelijk tot leven komen op de werkvloer?

Ga mee op “Reis” en ontdek hoe jij werkelijk verandering tot leven brengt binnen jouw afdeling of team. In dit interactieve en praktijkgerichte webinar neemt Sanne van Mobilee management & advies, jou als deelnemer mee in de reis rondom continue verbeteren en wendbaarheid realiseren.

Hoe komt het dat het sommige organisaties niet lukt om de manier van werken aan te passen, te verbeteren en collega’s te enthousiasmeren om met een positieve mindset een verbetering door te voeren? Waarom leveren uitvoerig uitgedachte cultuurveranderingstrajecten, waarbij verbeterdenken in het DNA van de organisatie moet komen niet het gewenste resultaat op? Wat kun jij als teamleider, teamlid, programmamanager of senior management meenemen uit de traditionele methodes? Dit gecombineerd met een eigen passende aanpak waardoor jouw organisatie of afdeling echt een verschil gaan maken? Wendbaarheid moet je niet alleen organiseren maar juist ook realiseren en dat is precies de taal die Mobilee management & advies spreekt als realisatiepartner in de digitale transformatie.

Onderwerpen:

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De basis (Lean, Agile, OGSM & Obeya)
  • De praktijk, reis mee door het land van herkenning!
  • De aanpak: Toyota KATA style met een eigen saus.
  • De diamanten, die de magie tot leven brengen.
  • DOEN: start vandaag en ga op reis!

Over de spreker:

Sanne Bink is een doorgewinterde consultant bij Mobilee management & advies, organisatieadviesbureau binnen digitale transformatie. Sanne heeft als persoonlijke missie om vanuit liefde, passie en positiviteit, het dagelijks werk van zoveel mogelijk mensen leuker te maken. Zijn passie en kennis deelt hij graag met organisaties, geïnteresseerden en op LinkedIn. Terugkerend thema in zijn werk is de worsteling die professionals hebben om een verbeteraanpak te doen slagen. Hoe krijg je het juiste ritme te pakken en enthousiasmeer je teamleden om op reis te gaan naar een andere manier van werken? Hoe kun je als senior management hierop sturen en betrokkenen voeden?

De sessie zal gevuld zijn met concrete voorbeelden vanuit de praktijk zodat jij als deelnemer direct hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Geef je snel op en laat je verwonderen!

Aanmelden kan via WeShareTalent.