Webinar Informatiemanagement 2.0

Online, via Zoom 12 Jun 2024
Informatiemanagement Webinar

Samen Sterker met Informatiemanagement 2.0: Succesvolle Organisaties in het Digitale Tijdperk

Organiseren van informatiemanagement in de moderne digitale wereld

Aanmelden doe je via de site van Wesharetalent.

In het digitale tijdperk van nu zien we dat informatietechnologie verweven is geraakt met ons dagelijks werk en dat technologische ontwikkelingen steeds sneller gaan. Informatiemanagement is van oudsher altijd een manier geweest om de business behoeften af te stemmen op het IT-aanbod. Deze zienswijze impliceert echter dat er twee werelden zijn waarbij verschillende belangen en ambities op elkaar moeten worden afgestemd, namelijk ‘de business-wereld’ en de ‘IT-wereld’. Deze manier van organiseren past echter niet meer bij vandaag. Hoe zorg je ervoor dat er wérkelijk verbinding ontstaat door een intensieve samenwerking tussen business en IT? Dit is informatiemanagement 2.0 anno nu. In deze sessie nemen senior consultants Jeroen Stoop en Koen Hilhorst van Mobilee management & advies, je mee in hun denkbeelden hierover, beschrijven praktische voorbeelden uit de praktijk en geven je concrete handvatten om stappen te zetten richting een andere manier van informatiemanagement.

De volgende punten komen tijdens het webinar informatiemanagement 2.0 aan bod:

  • Wat is Informatiemanagement en wat is Business IT alignment?
  • Waarom werkt Business IT alignment niet meer (op die manier)?
  • Wat is informatiemanagement 2.0?
  • Welke (eerste) stappen kan je als organisatie zetten, wat werkt wel en wat niet?

Voor wie is dit webinar interessant? 

Voor professionals die werkzaam zijn op C-level of business en IT-niveau zoals CIO’s, informatie- en portfoliomanagers, managers IT en ICT, projectmanagers, teammanagers of afdelingshoofden.

Datum, plek en tijd:

Het webinar wordt in samenwerking met Wesharetalent georganiseerd. Aanmelden kan via de website van Wesharetalent.

  • Datum: woensdagochtend 12 juni 2024
  • Tijd: 10:00 – 11:30 uur (online via Zoom)

Over de presentatoren:

Jeroen Stoop en Koen Hilhorst zijn senior consultant bij Mobilee management & advies met ruime ervaring binnen informatiemanagement. Beide consultants hebben veel gewerkt voor dienstverlenende organisaties zoals binnen de financiële dienstverlening, (semi) overheid en de zorg, altijd op het snijvlak van business en IT.